— HALA v ÚL —

NAŠE CÍLE

Našim cílem je najít více zájemců o tento sport, který je bude bavit. Tím, že cvičíme venku, získáváme další zájemce o tento sport. Naše možnosti jsou však již omezeny a nemůžeme přibírat další členy.

Chybí nám kapacita jak v hale, ve které trénujeme, tak - a to zejména - místo na cvičení venku. Chceme děti učit novým kouskům, na které potřebujeme lepší vybavení, se kterým je cvičení bezpečnější. Pro cvičení potřebujeme nové gymnastické přeskokové překážky, gymnastické koberce, hrazdy, bezpečnostní pomůcky a plno dalšího cvičebního nářadí.

Rádi bychom přivedli další děti k tomuto zajímavému sportu. Když budou aktivně sportovat a nebudou se doma nudit a vymýšlet hlouposti, tak prospějeme jejich fyzickému vývoji a v neposlední řadě jim ukážeme zajímavější život. K čemu mají děti sedět doma, když můžou jít ven a cvičit a ještě se něco naučit, co se jim může hodit i v obyčejném životě. Naučí se tím lépe ovládat své tělo, aby se jim nic nestalo, naučí se správně a rychle rozhodovat i v běžných životních situacích, kde ani není potřebná fyzická aktivita.

ÚSTÍ NAD LABEM A PARKOUR

V Parkouru v Ústí nad Labem je v současné době aktivních 100 - 150 dětí a mladistvých. V současné době máme v kroužku 40 dětí a mladistvých a rádi bychom se chtěli postarat o další aktivní parkouristy. Bohužel nemáme prostory, kde trénovat.

Děti tento sport baví a naplňuje. Parkour je sport velice náročný, a proto ti, co ho provozují, nechtějí být neustále zavření v hale a chtějí cvičit i venku. Plno lidí, bohužel, nechápe náš sport a bere ho jako vandalismus.

V celém Ústeckém kraji je více než 2000 aktivních parkouristů. Proto jim chceme pomoci a umožnit jim, kde trénovat. V dnešní době přibývá obézních dětí a aspoň tímto nějaké to procento můžeme snížit a ukázat jim, že i pohyb může být zábava.

— Proč? —

1. Víceúčelová sportovní hala
    Neslouží jen pro parkour, ale i pro jiné sporty, jako je například workout, gymnastika, apod.
  2. Program pro sociálně vyloučenou mládež.Chceme zapojit do programu i ty děti, které nemají finanční prostředky na to, aby si platily kroužky. Chceme dokázat, že děti jsou děti a není mezi nimi žádný rozdíl.
  3. Rozšíření parkourové komunity v Ústeckém kraji
    Čim víc nás bude, tim líp pro parkourovou komunitu a tím víc dětí se přidá.
  4. Pořádání různých sportnovních akcí a vystoupení
    Veřejná vystoupení pro veřejnost, různé soutěže a ukázka toho, co se děti mohou naučit a také, co se již děti naučily.
    Nultý ročník máme za sebou. Na tuto akci přišlo více než 400 lidí.
  5. Bezpečné vybavení na kroužky do tělocvičny
    Žíněnky, kovové konstrukce, duchny, odrazové plochy, posilovací nástroje a další užitečné nářadí.
  6. Transport pro přepravu děti a vybavení
    Přeprava dětí, které si nemohou dovolit jezdit autobusem, nebo přepravu na různé akce, které budeme pořádat.

— Podpořte nás —

Podpořit nás můžete i příspěvkem na účet našeho svazu 115-3890200277/100.

(c) 2020 Český svaz parkouru z.s.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky